torsdag 19 december 2013

Fabulous fudge!



Oj. Oj. Oj. Snuskigt onyttigt och sött, men också snuskigt gott!! Detta är fudge gjord på årets smak av juleskum, knäck. Tänk så gott ett gäng nersmälta tomtar kan smaka! :D Fortfarande smakar det inte knäck, som jag även tidigare nämnt i ett inlägg, men det spelar liksom ingen roll för det är kriminellt gott ändå. Den lilla extra goda touchen blir av de salta cashewnötterna...mmm... Please try this at home! :)

Texas pecan fudge

12 skumtomtar med knäcksmak
50 g smör
1 dl vispgrädde
2 dl socker
100 g vit choklad
½ dl pecannötter
½ dl salta cashewnötter

Rör ner smör, grädde, socker och tomtar i en kastrull och smält ihop detta på svag värme. När allt smält ihop, låt det koka i ca 10 minuter. Rör om då och då, så det inte blir bränt. Ta kastrullen från värmen och dela chokladen i mindre bitar som du smälter ner i smeten. Blanda i grovt hackade nötter och häll sedan i en bakpappersklädd form, gärna lite mindre så du får lite höjd på fudgen. Låt stelna i kyl innan du skär i bitar.

Receptet hittade jag på matplatsen.net

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar