måndag 5 december 2016

Go & glad...

...kexchoklad! 

Släng er i väggen Cloetta, det mest sålda godiset i Sverige har hittat till godisfabriken på Big Rock!

Testade att tillverka egen kexchoklad ikväll.
Go och glad, javisst. Men nu finns det risk för att man blir rund, go och glad.
För det här var fånigt lätt att göra och löjligt gott!

Try it, you´ll love it!


Hemmagjord kexchoklad

12 smörgåsrån
100 g mjölkchoklad + 200 g mjölkchoklad
½ msk rapsolja

Gör så här:

Smält 100 g mjölkchoklad över vattenbad. Pensla ena sidan av ett smörgåsrån med den smälta chokladen, lägg på ett rån ovanpå. Upprepa detta så att det blir totalt 4 rån ovanpå varandra, den översta penslas inte med choklad.

Ställ i kyl att svalna och stelna till lite.
 Smält 200 g choklad över vattenbad och blanda i rapsoljan. Skär sedan upp varje bit av rånen i 4 delar som du penslar runt om med den smälta chokladen. Placera på bakplåtspapper och låt stelna i kyl.

And that´s all! :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar