tisdag 26 februari 2013

Pimpa korven



Korv är inte min stora favvo, men om man shejpar upp den lite som här, blir det riktigt gott! Köp korvar med högt köttinnehåll, mörsa ner så mycket av den goda röran som möjligt, skjuts in i ugnen och du har en korvrätt som (nästan) slår en korv med mos och räksallad på mojjen!

Fylld frukostkorv

6 port.

6 st frukost eller lunchkorvar
2 dl riven lagrad ost
100 g philadelphiaost
1 dl finhackad salladslök
2 msk bostongurka
2 tsk dijonsenap
salt och peppar

2 dl grädde
2 msk ketchup

Smörj en ugnsfast form lagom till 6 korvar. Skär ett längsgående djupt snitt i varje korv. Rör ihop ingredienserna till fyllningen och fördela i snitten på korvarna. Vispa ihop grädde och ketchup och slå över. Gratinera i 200 grader ca 20-25 minuter. Servera med ett gott hemmagjort potatismos.

Jag gjorde en större sats av fyllningen. Det ska vara fyllning med korv när jag äter, inte korv med fyllning! Hoho!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar