torsdag 9 januari 2014

Back in business!



2,5 veckas julledighet från jobbet blev även några veckors produktionsstopp på bloggen! Tid har man ju haft i överflöd och mat å annat gottegott har man också frossat in absurdum. Men nån vettig matlagning har det inte riktigt blitt. Sena filmnätter och slöa sovmornar triggar inte direkt aptiten...Eller jo...Till godis och andra onyttigheter! :D 
However. Årets första "recept" blir något vi åt på förra årets sista dag! Till vår fördrink på nyårsafton serverades dessa ruggigt goda små munsbitar! Går att variera med olika ostar och marmelader, jag har provat med grönmögelost/päronmarmelad och brieost/fikonmarmelad. Använde som vanligt mitt favvofabrikat av marmelad, Dalfour.

Fyll 1 paket krustader med 140 g valfri vitmögel eller grönmögelost i bitar (brie utan den vita kanten). Lägg på en klick valfri marmelad i varje krustad och sätt in i en 200 grader varm ugn i 5 minuter. Servera genast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar