torsdag 30 maj 2013

Chicken undercover!



Kycklingfilé med en god röra på, lite Italian style med röd pesto, parmesanost, basilika och soltorkade tomater! Funkar nog kanon med lite färsk pasta till, men jag valde att göra en sallad med krämig fetaost till istället. Och pricken över salladen är såklart balsamico, som är så grymt gott till alla slags sallader! Har alltid en flaska hemma!




Kycklingfilé med röd pestokräm

4 port.

4 kycklingfiléer
2½ dl crème fraiche
60 g soltorkade tomater i olja
60 g parmesanost
färsk basilika
salt och peppar

Låt tomaterna rinna av och skär i mindre bitar. Mixa tillsammans med crème fraichen. Rör ner riven parmesan och finhackad basilika. Smaka av med salt och peppar. Bryn kycklingfiléerna och lägg röra som ett täcke på varje filé. Ugnsbaka i ca 20 min i 175 grader.

Receptet kommer från malinsdiner.blogspot.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar