torsdag 7 april 2016

Matkoma?


Har hon förätit sig och hamnat i matkoma?! Det skulle man kunna tro efter 2½ månads frånvaro på bloggen! För all del skulle det kunna ligga lite reality i det också, för äts god mat görs det i mängder fortfarande på Big Rock Foodcourt. Vilket gör det väldigt lätt att hamna i den berömda koman. Jag har bara varit en aning dålig på att dela med mig av allt det smarriga...
Gör ett försök till bättring och re-startar med ett litet enkelt tips på potatistillbehör till helgen. För knappast har väl någon missat att det är fredag imorgon...? 




Då vi är riktiga suckers för kött så är det rätt kass variation på huvudråvaran och därför såklart extra roligt att variera tillbehören!
Dessa krispiga potatisskivor är ju bara för busenkla att göra, men ack så goda!
Jamen nästan lite chipsfeeling sådär.
Viktigt att lägga dom så lite omlott som möjligt för bästa krispighet.



I fashionabelt sällskap av fantastisk rostasfilé, en hemmagjord sås à la min sambo, ugnsstekta små körsbärskvisttomater och lite wokade grönsaker.

Krispiga potatisskivor

4 port.

12-14 potatisar
lite örtsalt eller bara salt och peppar
(eller krydda upp med din egen favoritkrydda)
rapsolja

Tvätta potatisarna noga och skär dem sedan i skivor. Lägg i en ugnsfast form och helst då så separerade som möjligt. Ringla över olja och krydda med valfria kryddor. In i ugnen, 225 grader, tills du är nöjd med färg och krispighet.

Hittade detta hos Gourmetmorsan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar