tisdag 8 december 2015

Hybridbakning,vad e det?!

Ni kanske minns semmelwrapen från i våras? Och somlan (en sommarsemla med jordgubbar blandat i grädden) från i somras. Eller cronuten jag bloggat om förut. Hybrider. Roy Fares tror att nästa "fun-baking"-grej blir munklan; munk, semla och brioche i ett. Att man inte tänkt på det tidigare... ;) Raketforskning på högsta nivå nästan.

Aja. Det jag skulle komma till var att jag testade saffranssemmelwrapen härom"adventtillära"dagen. Kolla in denna läckerbit!!



Mer hybrider åt folket säger jag bara!! Vansinnigt god var den! Vill ni mumsa i er en sådanhär så hittas den på Bageri Brantingstorg.

Har inte själv provat att baka dessa, men blev du toksugen nu och i panik bara måste slänga ihop några lusse-wraps så finns ett recept här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar